De kalender voor het nieuwe jaar vult zich al aardig met allerlei mooie activiteiten. Sommige activiteiten van vorig jaar keren terug, soms op een andere locatie en dag, andere activiteiten zijn helemaal nieuw.

Het jaar gaat van start met de Ontspanningsmassage op donderdag 3 januari 2019, verzorgd door verzorgd door Hsuch Yeing Chu van GoZen Wellnes Massage.

Op 7 januari 2019 vindt de Nieuwjaars Inloopmiddag plaats bij Brasserie Bij Slik. Kom je samen met ons het nieuwe jaar starten?

Naast de maandelijkse Inloopmiddagen organiseren wij in het nieuwe jaar elke donderdagmiddag een Inloopmiddag bij Fysiq Vision aan de Parallelweg 50 in Veenendaal. Tussen 14:00 en 16:00 uur staat koffie/thee voor je klaar. Wij vertellen je dan graag meer over Stichting Invitee en onze activiteiten, maar bieden je ook graag een luisterend oor.

Check de kalender voor meer informatie.

Je kunt ook een mail sturen naar activiteit@stichtinginvitee.nl