mei 13, 2019

Geslaagde tweede thema avond

Op woensdag 8 mei stond onze tweede thema avond gepland. Dr. Wiersma, dermatoloog in Ziekenhuis Gelderse Vallei vertelde tijdens zijn lezing meer over de huid en kanker. Wij konden rekenen op een mooie groep geïnteresseerden. Dank voor de komst! 


Hou onze site in de gaten voor eventuele toekomstige thema avonden: stichtinginvitee.nl

mei 13, 2019

Mei maand – Invitee statiegeld maand!

Lever in de maand mei je lege statiegeldflessen in bij Jumbo Huibers Bruïneplein, Veenendaal of Jumbo Huibers P.W.A. Park Veenendaal en doneer aan Invitee! 

Meer weten over Invitee - voor wie leeft met kanker? Stuur een bericht naar info@stichtinginvitee.nl

april 9, 2019

Tweede thema bijeenkomst ‘Huidkanker: voorkomen, herkennen en behandelen’

De voorbereidingen voor de tweede thema bijeenkomst zijn in volle gang. Op 8 mei a.s. zal Dokter Foppe Wiersma, dermatoloog bij het Ziekenhuis Gelderse Valei, vanuit zijn expertise meer vertellen over huidkanker.

Of je wel of geen huidkanker krijgt, heb je meestal niet in de hand. Het enige wat je kunt doen, is jezelf goed beschermen tegen verbranding door de zon. En je huid controleren op rare plekjes. Bij snel ingrijpen kan het vaak worden genezen. Huidkanker komt in Nederland steeds vaker voor. Ongeveer 40.000 Nederlanders worden er jaarlijks mee geconfronteerd. Het is de meest voorkomende vorm van kanker en bij tijdig ingrijpen gelukkig goed te genezen.

Vooraf aanmelden is fijn. Dit kan via activiteit@stichtinginvitee.nl

maart 12, 2019

Workshop bloemschikken geslaagd

Op 12 maart stond de tweede workshop bloemschikken gepland bij Roelofsen bloemen. Ook dit keer weer veel belangstelling! Wat een prachtige stukken zijn er gemaakt.

Fijn om te zien hoe in ontspannen sfeer gezamenlijk de mooiste creaties werden gemaakt.

Wij bedanken Roelofsen bloemen voor deze mooie avond.

Graag tot een volgende keer!

maart 7, 2019

Mooie sieraden gemaakt

Vanmiddag de ontzettend leuke workshop ‘Maak je eigen sieraad’

 Een gezellige groep van 7 dames schoof vandaag aan de crea-tafel en ging onder begeleiding van Invitee gastvrouw Marlies van de Wetering aan de slag.

Wat een hoeveelheid kralen en wat een mooie creaties zijn er gemaakt. Dank voor jullie aanwezigheid!

Heb je de workshop gemist? Hou dan onze activiteiten kalender in de gaten voor nieuwe data.februari 27, 2019

Hand out thema avond beschikbaar

Graag delen wij met jullie de hand out van de lezing zoals Prof. Ellen Kampman deze heeft gehouden op 12 februari jl.

Centraal stond die avond het thema 'Voeding en kanker, feiten en fabel' . Daarin vertelde zij meer over de effecten van voeding op onze gezondheid.

Tweede thema avond in voorbereiding
Inmiddels zijn de voorbereidingen gestart voor de tweede thema avond van dit jaar: 'Huidkanker: voorkomen, herkennen en behandelen'

Hou hiervoor de site/Facebook in de gaten. Meer informatie volgt!

februari 13, 2019

Geslaagde eerste thema avond

Op 12 februari jl vond de eerste Invitee thema avond plaats in het Spectrum in Veenendaal. Vanaf 19.45 uur werden geïnteresseerden ontvangen met koffie en thee om aansluitend welkom geheten te worden door Tom Baerends, voorzitter van Stichting Invitee.

Prof. Ellen Kampman van universiteit Wageningen vertelde in haar lezing 'Voeding en kanker, feiten en fabels' meer over de effecten van voeding op onze gezondheid.

Goed om te merken dat er zoveel interesse is. Er zullen meerdere avonden volgen, hou daarvoor onze site en/of fb pagina in de gaten.

december 14, 2018

Volop activiteiten in 2019!

De kalender voor het nieuwe jaar vult zich al aardig met allerlei mooie activiteiten. Sommige activiteiten van vorig jaar keren terug, soms op een andere locatie en dag, andere activiteiten zijn helemaal nieuw.

Het jaar gaat van start met de Ontspanningsmassage op donderdag 3 januari 2019, verzorgd door verzorgd door Hsuch Yeing Chu van GoZen Wellnes Massage.

Op 7 januari 2019 vindt de Nieuwjaars Inloopmiddag plaats bij Brasserie Bij Slik. Kom je samen met ons het nieuwe jaar starten?

Naast de maandelijkse Inloopmiddagen organiseren wij in het nieuwe jaar elke donderdagmiddag een Inloopmiddag bij Fysiq Vision aan de Parallelweg 50 in Veenendaal. Tussen 14:00 en 16:00 uur staat koffie/thee voor je klaar. Wij vertellen je dan graag meer over Stichting Invitee en onze activiteiten, maar bieden je ook graag een luisterend oor.

Check de kalender voor meer informatie.

Je kunt ook een mail sturen naar activiteit@stichtinginvitee.nl

november 3, 2018

Geslaagde koordag Zingen voor je Leven

Op 20 oktober jl stond de Zingen voor je Leven koordag gepland in Rotterdam. Het Zingen voor je Leven koor uit Veenendaal heeft daar een hele mooie dag gehad. Een gezellige dag met samenzang, mooie workshops en nieuwe liederen. Er stond een heerlijke lunch klaar en er werd volop met elkaar gesproken. Echt een feest!

Zingen in ontspannen sfeer

Dat kanker niet het einde van het lied hoeft te betekenen, is gelukkig inmiddels een vertrouwde gedachte. Maar dat het ook het begin van een lied kan zijn of zelfs van een heel repertoire kan zijn, is minder bekend. Zingen voor je Leven koor Veenendaal is speciaal bedoeld voor mensen die direct of indirect met kanker zijn geconfronteerd. Zangervaring is niet nodig. De sfeer is ontspannen en de prestaties zijn ondergeschikt aan het plezier.

Wees welkom!

Het Zingen voor je Leven koor repeteert elke donderdag in de oneven weken van 10 uur - 12 uur in de Foyer van de Troubadour aan de Zandstraat 36-38 in Veenendaal. Wees welkom!

april 16, 2018

Eerste fotografieworkshop was bijzonder leerzaam

Afgelopen vrijdagmiddag ontvingen we vijf enthousiaste deelnemers in de studio van Annemarie Bakker Fotografie. 'Wat willen jullie leren?', vroeg Annemarie. 'Nou', zeiden onze deelnemers, 'hoe je een mooie foto maakt!' Daar weet Annemarie natuurlijk alles van. Diafragma, sluitertijd, isowaarden, perspectief... alles wat je hierover moet weten als beginnende hobbyfotograaf kwam voorbij. Onder het genot van een hapje, een drankje, verhelderende voorbeeldfoto's en inspirerende anekdotes uit de dagelijkse praktijk van Annemarie. We hebben genoten en ontzettend veel geleerd. Annemarie, bedankt voor je enthousiasme en gastvrije ontvangst!

© Copyright stichting Invitee

X